Onze diensten

Koeriersdiensten

Professioneel, vakbekwaam en allround is waar Valk Koeriersdiensten voor staat. Bij alle transporten gaan wij snel en met zorg te werk. Documenten, onderdelen, pakketten of een gehele vracht, wij vervoeren het graag naar uw wensen.

Spoedkoerier

Vanuit onze vestiging in Dordrecht kunnen we u 24/7 van dienst zijn op het gebied van spoedzendingen door heel Europa. In de regio Drechtsteden en Rotterdam kan onze spoedkoerier u binnen 30 minuten van dienst zijn.

Internationaal

Onder internationaal transport verstaan wij koeriersdiensten door heel Europa. Als internationaal koerier zorgen wij ervoor dat uw goederenzendingen veilig per wegtransport de gewenste bestemming in het buitenland bereiken.

Op- en Overslag

Warehousing en overslag van goederen bij VALK Koeriersdiensten is dankzij de opslagruimte op een industrieterrein in Dordrecht mogelijk. Voor een scherp tarief kunnen wij uw goederen op pallets veilig en vertrouwd opslaan.

Speciaal vervoer

Met speciaal vervoer wordt aanhangwagen transport bedoeld. VALK Koeriersdiensten vervoert naast aanhangwagens ook uw caravan of boottrailer naar uw vakantiebestemming in Europa. Teven verzorgen wij ook auto transport.

VALK Koeriersdiensten transporteert goederen over de weg. Doordat we een flexibel koeriersbedrijf zijn kunnen we u snel helpen met verschillende transport oplossingen. U kunt ons inzetten voor normale koeriersdiensten zoals het vervoeren van documenten, pakketten, pallets of onderdelen. Ook voor scheepvaartleveringen en bouwplaats leveringen kunt u contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u ons ook inzetten voor speciaal vervoer. Voor meer informatie kunt u terecht op de verschillende dienstpagina’s. 

Neem contact op!

  Naam *
  E-mailadres *
  Telefoon *
  *verplicht veld

  Laadadres
  Bezorgadres
  Lading
  Afmetingen
  Gewicht
  Bezorgdatum
  Gewenste tijden
  Document uploaden
  Toelichting