Spoedkoerier Dordrecht

Sneltransport | Spoedtransport | Spoedzending

Betrouwbare spoedkoerier nodig in Dordrecht?

Spoedzending betrouwbaar en snel

Spoedkoerier nodig in Dordrecht en omstreken? VALK Koeriersdiensten is hét koeriersbedrijf in de Drechtsteden voor spoedzendingen. Krijgt u op het laatste moment nog een order binnen en heeft u niet de tijd of middelen om dit bij uw afnemer te bezorgen? Bel dan direct naar VALK Koeriersdiensten, wij zorgen ervoor dat uw zending met spoed op plaats van bestemming wordt bezorgd.

Ook in het weekend kunt u gebruik maken van een spoedkoerier van VALK Koeriersdiensten.

Binnen 30 minuten een spoedkoerier

Wanneer u bijvoorbeeld een pakket of document wilt verzenden wat er eigenlijk al had moeten zijn kunnen wij u helpen. Doordat we gevestigd zijn in Dordrecht kan onze spoedkoerier bedrijven in de Drechtsteden binnen 30 minuten van dienst zijn.

U heeft lastminute een koerier nodig? Neem direct telefonisch contact op en er komt zo snel mogelijk een spoedkoerier uw kant op. In de Drechtsteden en Rotterdam kan onze spoedkoerier snel ter plaatse zijn en uw vracht betrouwbaar en snel vervoeren. 

Last minute Koerier

Spoedkoerier voor de Industrie

Uw monteur is komt tijdens zijn spoedreparatie onderdelen te kort of heeft niet het juiste gereedschap bij waardoor hij niet verder kan? VALK Koeriersdiensten zorgt snel voor een spoedkoerier ter plaatse zodat uw monteur verder kan werken en de kosten worden gedrukt. Ook voor fabriekstops of noodsituaties waarbij u met spoed onderdelen nodig heeft kunt u gebruik maken van de spoedservice van VALK Koeriersdiensten.

Met spoed naar een schip

Ook in de scheepvaart kan een levering haast hebben. Wanneer u direct een koerier nodig heeft staat VALK Koeriersdiensten voor u klaar. Het kan voorkomen dat het schip motorproblemen heeft of dat het niet mogelijk is om in een havengebied te blijven liggen. Neem dan direct contact op om gebruik te maken van onze spoedservice, onze koerier gaat met spoed voor u aan de slag zodat u eventuele kosten kunt minimaliseren.

24/7

De Spoedkoerier van VALK Koeriersdiensten staat 24/7 klaar voor al uw spoedzendingen door heel Europa.

INTERNATIONAL TRANSPORT NETHERLANDS

30 minuten

In de regio Rotterdam en in de Drechtsteden kunnen wij u binnen 30 minuten voorzien van een spoedkoerier.

Verzekerd

Uw zending vervoeren via VALK Koeriersdiensten? Dan kunt u er vanuit gaan dat uw goederen vakkundig en verzekerd vervoerd worden. 

Spoedzending zonder extra kosten

Bij transport gaat het om een goede planning en intensief contact met belanghebbende. Wij zijn de verbindende schakel tussen bedrijven, zeer flexibel en werken met korte lijnen. Daardoor kunnen wij veel transportoplossingen realiseren.

VALK Koeriersdiensten hanteert geen extra toeslag voor spoedzendingen. Wanneer u op het laatste moment een koerier nodig heeft kunt u bij ons terecht voor hetzelfde tarief als een normaal transport. Dit is een extra service van VALK Koeriersdiensten en vinden wij als koeriersbedrijf niet meer dan normaal.

Kortom, bij VALK Koeriersdiensten bent u aan het juiste adres voor al uw spoedzendingen!

Last minute een koerier nodig? Wij staan 24/7 voor u klaar!

Neem contact op!

  Naam *
  E-mailadres *
  Telefoon *
  *verplicht veld

  Laadadres
  Bezorgadres
  Lading
  Afmetingen
  Gewicht
  Bezorgdatum
  Gewenste tijden
  Document uploaden
  Toelichting