Zware & Grote pakketten

Meubels

Een bankstel, luxe sofa, eettafel, dressoir of bijvoorbeeld een servieskast. Alle soorten meubels kunt u via ons versturen. Wij komen bij uw magazijn laden en zorgen ervoor dat uw artikelen veilig en snel bij uw klanten aankomen. Zijn de meubels te zwaar om alleen te tillen? Dan kunnen we eventueel een bestelbus met bijrijder inzetten. Dit alles tegen het scherpste tarief!

Witgoed

Een wasmachine op de derde verdieping? Niks is ons te gek! Heeft u een winkel in de verkoop van witgoed maar komt u handen te kort op gebied van logistiek? Besteed het dan uit aan Valk Koeriersdiensten. We hebben verschillende serviceniveaus voor het bezorgen van witgoed artikelen tegen de beste prijzen. Daarnaast kunt u als particulier ook terecht voor bezorging.

Badkamer

Voor een aantal badkamer winkels bezorgen wij met regelmaat badkamers met bijhorende (zware) tegels. Wij halen de goederen af in het magazijn en bezorgen het vervolgens op de afgesproken locatie. Of dit nu tot aan de voordeur is of bijvoorbeeld bovenin een portiekflat. Alles is hierin mogelijk. Heeft u laatst een badkamer gekocht en wilt u dit laten bezorgen? Neem dan ook contact op.

Zwaar of Groot pakket Versturen?

Heeft u een online webshop in bijvoorbeeld de verkoop van meubels, zware artikelen zoals tegels of verkoopt u artikelen die niet in een normale personenauto passen en wilt u uw klanten een stukje extra service bieden?

Valk Koeriersdiensten kan u optimaal van dienst zijn voor het transport van grote, zware of lange pakketten. Met onze 24/7 service kunt u uw klanten een snelle en schadevrije levering garanderen.

Tegels laten bezorgen door Valk Koeriersdiensten
Badkamer bezorgen bij Valk Koeriers

Webshop distributie & meer!

Naast onze reguliere koeriersdiensten en spoedzendingen verzorgen wij ook het transport voor diverse webwinkels met artikelen die kostbaar zijn of grote afmetingen hebben waardoor het bezorgen via een grote vervoerder niet efficiënt is.

Wij zijn in staat deze goederen door heel heel Nederland en België te bezorgen en garanderen een schadevrije snelle levering. Mocht er toch schade oplopen dan zijn wij hier goed voor verzekerd. Korte lijnen is daarbij onze kracht

Samenwerking met The Copperbarn

The Copperbarn Interiors levert mango meubelen, die passen bij onder andere stoere en industriële woonstijlen. Door het hoge serviceniveau bent u bij www.thecopperbarn.nl aan het juiste adres voor uw complete huisinrichting.

Wij als Valk Koeriersdiensten hebben een samenwerking met The Copperbarn op het gebied van meubeltransport. Door een schadevrije levering te garanderen en korte lijnen tussen beide partijen, dragen wij zorg voor een goede communicatie en een snelle levering.  

Serviceniveaus voor bezorging

Valk Koeriersdiensten biedt verschillende serviceniveaus voor het bezorgen van uw grote, zware en\of lange pakketten. Van het bezorgen tot aan de deur tot het geven van toelichting over uw verkochte product, wij kunnen het verzorgen.

  • Serviceniveau 1: Tot aan de deur
  • Serviceniveau 2: Binnenshuis
  • Serviceniveau 3: Meubel montage
  • Serviceniveau 4: Producttoelichting

Retourservice & oude artikelen

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om retourproducten via ons te vervoeren, mocht een aankoop niet goed bevallen bij de klant? Neem contact op met ons en wij kunnen uw retours goedkoop transporteren door het te combineren met bestaande ritten. 

Daarnaast kunnen we ook oude goederen, witgoed of meubels mee terug nemen en eventueel afvoeren.