Koeriersdiensten

 • VALK Koeriersdiensten is hét koeriersbedrijf in Dordrecht en omstreken voor al uw koeriersdiensten op maat. Op zoek naar een betrouwbare koerier in Dordrecht met persoonlijk contact en de beste service? Dan bent u bij VALK Koeriersdiensten aan het juiste adres! Heeft u een koerier nodig voor het vervoeren van een pakket of belangrijk document of bent u opzoek naar een koeriersdienst voor het transporteren van bijvoorbeeld meerdere pallets? Neem dan vrijblijvend contact op met VALK Koeriersdiensten.

Koeriersdiensten

Hoe werkt het?

U bent opzoek naar een oplossing voor het vervoeren van bepaalde goederen. U neemt contact op met VALK Koeriersdiensten en geeft het laad- en losadres door inclusief uw belangen. U beslist zelf waar en wanneer de koerier de goederen kan ophalen en op welk tijdstip het bezorgt moet worden. Duidelijke communicatie staat hoog in het vaandel bij ons, waardoor u voorafgaand aan het transport een prijsopgave ontvangt en we in overleg afspreken wat uw wensen zijn wat betreft de koeriersdienst.

Persoonlijk

Wanneer u gebruik maakt van een koerier van VALK Koeriersdiensten kunt u zich focussen op andere werkzaamheden. Wij zorgen ervoor dat uw zending op de juiste bestemming aankomt en nemen het risico van het vervoeren van uw producten op ons. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken, de koerier komt de goederen laden en brengt de lading met zorg naar de plaats van bestemming. Zodra de goederen door een van onze koeriers zijn afgeleverd ontvangt u door ons een persoonlijk bericht, waardoor u precies weet wanneer uw producten de plaats van bestemming hebben bereikt.

Wat kost het?

Onze koeriersdiensten zijn per opdracht verschillend. Over het algemeen wordt de prijs van een koeriersdienst berekend door de afgelegde kilometers. Naast de afstand is de prijs afhankelijk van hetgeen wat vervoert dient te worden, het gewicht en de afmetingen zijn hierbij belangrijk. Dient onze koerier meerdere stops te maken, te helpen met bepaalde handelingen of te wachten voor een bepaalde tijd dan zal de prijs daarnaar zijn. Verder hoeft u geen voorrijkosten te betalen wanneer u een koeriersdienst besteld bij VALK Koeriersdiensten en is het eerste kwartier laden en lossen gratis. Maakt u gebruik van onze koeriersdiensten? Dan heeft u de beste service, persoonlijk contact en een betrouwbare koerier voor een scherp tarief.

Wat kan u bij ons laten vervoeren?

Snelle bezorging

Bij VALK Koeriersdiensten kunt u vrijwel alles laten vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan scheepsleveringen met veel verschillende producten, een aangetekende brief voor de rechtbank, medicijnen of bijvoorbeeld een grote order met veel diverse producten. U belt simpelweg naar ons op en binnen een half uur kan onze koerier u van dienst zijn. Ook voor het vervoeren van grotere voorwerpen kunt u bij VALK Koeriersdiensten terecht.

Zakelijk maar ook particulier

Onze focus ligt op koeriersdiensten voor de zakelijke markt, wij zorgen ervoor dat uw goederen bij partners, afnemers en eindgebruikers ontvangen worden, maar onze koeriersdiensten kunt u ook particulier inzetten. Denk bijvoorbeeld aan een aankoop bij de IKEA of een bouwmarkt zoals de Hornbach of GAMMA. U wilt bijvoorbeeld uw nieuwe wasmachine of koelkast door onze koerier laten transporteren? We staan graag voor u klaar en onze koerier zal helpen met het naar binnen tillen van uw goederen.

Koeriersdienst voor de scheepvaart

Scheepsleveringen zijn altijd leuk, het snelle handelen op een kade, het leveren van goederen op een olieraffinaderij tijdens het bunkeren of het afspreken in het havengebied is een specialiteit van VALK Koeriersdiensten. U heeft als schipper, matroos of ondernemer een order gedaan bij een groothandel, scheepsleverancier of een speciaalzaak en u ligt in de havens van Rotterdam maar geen tijd of de juiste middelen om dit op te halen? Neem contact op met VALK Koeriersdiensten en onze koerier zorgt ervoor dat uw producten op het een afgesproken plek geleverd kunnen worden.

Ook voor scheepsleveranciers in de Drechtsteden en bedrijven met afnemers in de binnenvaart is VALK Koeriersdiensten een betrouwbare oplossing. U heeft bijvoorbeeld smeermiddelen of onderdelen verkocht aan een scheepvaartondernemer maar heeft niet de tijd of middelen om dit te leveren? Neem vrijblijvend contact op met VALK Koeriersdiensten en onze koeriers zorgen dat uw afnemers betrouwbaar en snel hun goederen mogen ontvangen.

Contactformulier

  Naam *
  E-mailadres *
  Telefoon *
  *verplicht veld

  Laadadres
  Bezorgadres
  Lading
  Afmetingen
  Gewicht
  Bezorgdatum
  Gewenste tijden
  Document uploaden
  Toelichting