Wie wij zijn

VALK Koeriersdiensten

Even Voorstellen...

Trotse eigenaar Rik Valk. Na zijn studie Commerciële Economie aan Avans Hogeschool in Breda wist hij niet wat te gaan doen. Na een tijdje gewerkt te hebben in de bakkerij van zijn oom is hij vertrokken naar Sevilla om Spaans te studeren. Eenmaal terug in Nederland had hij nog steeds geen idee. Na een aantal sollicitaties verder wist hij dat hij iets voor zichzelf wilde; een eigen bedrijf, maar waarin? Uiteindelijk was het concept daar! Een koeriersbedrijf in de logistieke sector.

Rik: “Ook al had ik geen ervaring in de logistiek met mijn sales & marketing achtergrond, toch vind ik deze branche erg interessant en zie ik veel groeimogelijkheden.”

Rik Valk @valk_koeriersdiensten

De start

In Maart 2020 is VALK Koeriersdiensten gestart. Het idee: een allround koeriersbedrijf die klaar staat voor iedereen die iets wilt vervoeren. Al snel werden de eerste transportritten geboekt en merkten we dat vooral bedrijven in de maritieme, logistieke en industriële sector gebruik maakte van onze diensten waardoor de focus op deze markten werd gelegd.

Eigenlijk tegelijkertijd met de eerste “lockdown” in verband met de coronacrisis is VALK Koeriersdiensten van start gegaan. Vaak krijgen we de vraag of dit nu juist gunstige of ongunstige tijd was om te starten, maar daar durven we geen uitspraak over te doen omdat we simpelweg geen eerdere cijfers hebben om te kunnen vergelijken.

De start was met een Volkswagen Caddy, een relatief kleine bestelwagen. Ondertussen beschikken we over drie Volkswagen Crafters, BE-aanhangwagens en een DAF Oprij vrachtwagen waardoor u vrijwel alles door ons kan laten vervoeren. 

De visie van VALK Koeriers: Groeien

Het afgelopen jaar is VALK Koeriersdiensten goed gegroeid. Van 0 gereden kilometers en geen zakelijke relaties naar tienduizenden kilometers zowel nationaal als internationaal en een vast bestand met nieuwe relaties. Dit willen wij graag doorzetten en naar een hoger niveau tillen met meerder grote en kleine auto’s om meer afnemers te kunnen  bedienen op transport gebied.

Het komende jaar willen wij ons aanbod vergroten met onder andere een bakwagen met laadklep, meerdere bestelauto’s en een breder aanbod met betrekking tot aanhangertransport. Op de langere termijn willen wij uitgroeien naar een allround transportbedrijf met een breed aanbod van transportdiensten.

VALK Koeriersdiensten Dordrecht Zwijndrechtse brug website

Maak kennis met

Team Valk Koeriers

In twee jaar tijd is het team van Valk Koeriersdiensten gegroeid tot een leuke jonge groep van inmiddels meer dan 10 mensen. zowel parttimers als fulltimers. Mede dankzij hun inzet staan wij altijd snel voor u klaar.