Speciaal vervoer

Aanhanger | Boottrailer | Caravan

Aanhangers, Boten & Caravans transport

Naast normale koeriersdiensten kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van aanhangwagen transport. Dit voor specifieke vrachten die niet in een normale bus passen. 

Verder kunt u ons inzetten voor het transporteren van uw boottrailer of caravan naar uw vakantiebestemming zowel in Nederland als in het buitenland. 

 

Boottransport
Autotransporter Valk Koeriers

Auto transport

Auto transporteren? VALK Koeriersdiensten helpt u graag verder. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw personenauto veilig getransporteerd wordt. Heeft u een exclusieve auto en gaat u naar een evenement? Heeft u behoefte aan het transporteren van een leaseauto? U wilt een auto importeren vanuit het buitenland en beschikt niet over de juiste middelen?

Neem dan vrijblijvend contact op en wij zorgen ervoor dat uw auto op de juiste plaats komt. Autotransport kunnen wij voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen.

 

BE Combinatie Transport

In samenwerking met een partij hebben wij de beschikken tot een BE-combinatie waardoor u bij ons terecht kunt voor grotere transporten. Zo kunt u bijvoorbeeld uw boot, auto of graafmachine door ons laten vervoeren. Ook voor lange lengtes tot 6 meter zoals pijpleidingen of stalen constructies kunt u ons inzetten. Wilt u meer weten? Vraag dan naar de mogelijkheden!

Boot transporteren

Heeft u een boot gekocht maar heeft u geen goede trailer of wilt u liever zelf niet rijden met een grote aanhanger? Vraag dan naar onze mogelijkheden!

Auto Transporteren

Heeft u autopech, kunt u door omstandigheden niet meer rijden of wilt u bijvoorbeeld uw auto importeren vanuit Duitsland? Wij verzorgen graag uw transport.

Lange lengtes

Voor het vervoeren van lengtes tot 6 meter kunt u bij ons terecht. Wij vervoeren uw pijpleidingen, buizen of staalconstructies graag naar de plaats van bestemming. 

Machine Transporteren

Door de oprij platen op de combinatie kunnen wij ook kleine machines vervoeren van A naar B. Dit zijn niet onze standaard diensten dus vraag naar de mogelijkheden.